کد خبر 316548
۱۳۹۶/۰۹/۲۵ ۲۲:۱۵

بیاعتمادی سرمربی پرسپولیس به هموطنش!

ساعت 24- سرمربی پرسپولیس به هموطن خود بی‌اعتماد است.
style="text-align:justify">خیلی از هواداران پرسپولیس و همچنین بازیکنان این تیم فکر می‌کردند برانکو در بازی با بادران از بوژیدار رادوشویچ استفاده کند اما این اتفاق رخ نداد.

حتی ایگور پانادیچ مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس هم موافق ثابت بازی کردن رادو در این بازی بود که برانکو با این موضوع مخالفت می کند.

بی‌اعتمادی برانکو به رادو که خیلی خوب و با انگیزه در تمرینات سرخپوشان حاضر می‌شود ناراحتی این بازیکن را در پی داشته است.

در خیلی از تیم‌های بزرگ دنیا هم مرسوم است که مربیان در رقابت‌های جام حذفی از دروازه‌بان‌های دوم خود استفاده می‌کنند اما این مورد در پرسپولیس اجرا نمی شود. این در شرایطی ست که رادو هر موقع جانشین بیرانوند شده عملکرد خوبی از خود بر جای گذاشته است.

نکته عجیب اینکه رادو اگرچه مورد اعتماد برانکو نیست اما از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد دارد . با اینحال او ترجیح می‌دهد در پرسپولیس بماند چرا که به گفته خودش علاقه زیادی به این تیم و هوادارنش دارد.

خبرورزشی

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک