کد خبر 320751
۱۳۹۶/۱۰/۱۱ ۱۵:۰۲

اختلال در واتس اپ در شب سال نو

ساعت24-گزارش‌های منتشر شده از سوی کاربران حاکی از آن است که پیام رسان واتس اپ شب گذشته به مدت حدودی یک ساعت مختل شد.

به گزارش رویترز، شب گذشته که شب سال نوی میلادی بود و بسیاری از کاربران در سراسر جهان قصد داشتند پیام های تبریک سال نو برای خانواده و دوستان نشان بفرستند، ناگهان اپلیکیشن پیام رسان واتس اپ به مدت حدودی یک ساعت با اختلالاتی روبرو شد و ارسال پیام را برای کاربران دشوار کرد.

سخنگوی پیام رسان واتس اپ طی انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که شب گذشته، ارسال پیام در اپلیکیشن پیام رسان واتس اپ برای مدت کوتاهی با اختلالاتی روبرو شد که البته خیلی زود و بلافاصله پس از آنکه مشکل مذکور گزارش شد، آن را برطرف کردیم.

مقامات ومسئولان اپلیکیشن واتس اپ هنوز درباره علت اختلال بوجود آمده در شب سال نوی میلادی اظهار نظر نکرده‌اند و هنوز علت این اختلال مشخص و معلوم نشده است.

اپلیکیشن پیام رسان واتس اپ به طور تقریبی تعداد ۲۰۰ میلیون کاربر در کشور هند دارد که طبق گزارش های منتشر شده، تمامی آنها با مشکل یادشده برخورده بودند.

البته کاربران در سایر کشورها و مناطق جهان نیز از چنین مشکل مشابهی خبر داده اند.

شرکت فیس‌بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس‌اپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید بدنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام رسان محبوب بوده است

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک