کد خبر 330472
۱۳۹۶/۱۱/۱۷ ۲۲:۲۳

جریمه نقدی برای شرکت نکردن در انتخابات مصر

ساعت 24- عضو شورای ملی حقوق بشر مصر اعلام کرد که واجدان شرایط رای‌دهی در صورت عدم مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری جریمه نقدی خواهند شد.
style="text-align:justify"> عضو شورای ملی حقوق بشر مصر اعلام کرد که واجدان شرایط رأی‌دهی در صورت عدم مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری جریمه نقدی خواهند شد.

به گزارش شبکه روسیا الیوم، «حافظ ابو سعده» عضو شورای ملی حقوق بشر مصر گفت که این شورا بر روند انتخابات ریاست‌جمهوری نظارت خواهد کرد و به موجب قانون انتخابات هر کس در این انتخابات شرکت نکند، به پرداخت ۵۰۰ پوند محکوم خواهد شد.

به گزارش شبکه روسیا الیوم، ابوسعده همچنین درباره تبلیغات اعضای این شورا برای یک نامزد خاص، تصریح کرد که در صورت طرفداری و تبلیغ اعضای شورای برای یک فرد یا گروه سیاسی خاص، عضویت آن فرد در شورا لغو خواهد شد.

مطابق با مفاد قانون اساسی مصر، برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری لازم الاجراست و واجدان شرایط رأی‌دهی در صورت عدم مشارکت در انتخابات بدون داشتن عذر موجه، باید جریمه نقدی به مبلغ ۵۰۰ پوند پرداخت نمایند.

شایان ذکر است، در انتخابات ریاست جمهوری مصر عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور فعلی این کشور با مهندس «موسی مصطفی موسی» رئیس حزب الغد رقابت می‌کند.

گفتنی است، انتخابات ریاست‌جمهوری مصر بنابر اعلام کمیته ملی انتخابات، طی روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ مارس (۲۵، ۲۶ و ۲۷ اسفند) در خارج از کشور و طی روزهای ۲۶ تا ۲۸ مارس (۶ تا ۸ فروردین) در داخل کشور برگزار می‌شود و در صورتی که انتخابات به دور دوم برود، انتخابات طی روزهای ۱۹ تا ۲۱ آوریل (۳۰ فروردین تا ۱ اردیبهشت) در داخل کشور و ۲۴ و ۲۶ آوریل (۴ تا ۶ اردیبهشت) نیز در خارج از کشور برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک