کد خبر 332005
۱۳۹۶/۱۱/۲۴ ۱۴:۴۰

علت برکناری سرمربی تیم ملی اعلام شد

ساعت24-دبیرکل فدراسیون فوتبال از فسخ یک طرفه قرارداد این مربی و برکناری او از هدایت تیم ملی ساحلی ایران خبر دهد.
مارکو اوکتاویو سرمربی برزیلی تیم ملی فوتبال ساحلی که چهار ماه پیش بنا به دعوت کمیته ساحلی فدراسیون فوتبال به ایران برگشت اما در تمرینات تیم ملی غیبت کرد و همین امر سبب شد تا دبیرکل فدراسیون فوتبال از فسخ یک طرفه قرارداد این مربی و برکناری او از هدایت تیم ملی ساحلی ایران خبر دهد.

با وجود همکاری چند ماهه و رسیدن به عنوان سومی جام بین قاره ای ساحلی در امارات اما فدراسیون فوتبال از فسخ یک طرفه قرارداد با مربی برزیلی تیم ملی ساحلی خبر داد.

محمدرضا ساکت، دبیر کل فدراسیون فوتبال گفت: «مارکو اوکتاویو، سرمربی برزیلی تیم ملی فوتبال ساحلی بدون اجازه فدراسیون فوتبال از ایران خارج شده و به همین دلیل از سمتش برکنار شده است». او بیشتر از این در خصوص این اتفاق توضیح نداد تا ابهاماتی که از مدت ها قبل فوتبال ساحلی ایران را در بر گرفته بود، همچنان بر قوت خود باقی بماند.

باشگاه

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک