کد خبر 33252
۱۳۹۳/۰۸/۲۴ ۱۱:۳۲

نارنگی بخورید تا اشتهایتان باز شود

ساعت24- مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: نارنگی علاوه بر خاصیت اشتهاآوری از جمله میوه‌هایی است که برای قوی کردن قلب و معده مفید است.
جاوید عمارت پرداز گفت: نارنگی دارای ویتامین‌های A، B۱، B۲,C، پروتئین، چربی، قند، حاوی مقدار زیادی فسفر و کلسیم است. این میوه به‌عنوان یک اشتهاآور طبیعی برای بیماران کم‌اشتها و افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، تجویز می‌شود.

وی افزود: نارنگی به خاطر داشتن مقدار فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوه‌هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است. افرادی که نیاز به دریافت پتاسیم بیشتری دارند، می‌توانند از طریق میوه نارنگی، پودر نارنگی یا آب این میوه زمستانی میزان پتاسیم مورد نیاز خود را جبران کنند.

به گزارش ساعت24 به نقل از ایسنا،استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز درباره تقویت سیستم عصبی با مصرف نارنگی، خاطرنشان کرد: نارنگی حاوی مقدار زیادی منیزیم است که در بهبود فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است افراط در مصرف نارنگی موجب افزایش گاز روده شده و ناراحتی‌های گوارشی برای مصرف‌کننده به همراه می آورد.

عمارت پرداز با اشاره به بروز التهاب در دهان با مصرف زیاد نارنگی تاکید کرد: از عوارض مصرف بیش‌ از اندازه نارنگی بروز آفت و التهاب در دهان و زبان مصرف‌کننده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک