کد خبر 337029
۱۳۹۶/۱۲/۱۴ ۲۳:۲۲

انفجارکپسول اکسیژن در مهاباد موجب مرگ یک نفر شد

ساعت 24- مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان مهاباد گفت : انفجار کپسول اکسیژن در مغازه کپسول پرکنی مرگ یک نفر را به دنبال داشت.
انفجارکپسول اکسیژن در مهاباد موجب مرگ یک نفر شد
style="text-align:justify">علی شنگه پور افزود: علت حادثه هنوز مشخص نیست اما به گفته کارشناسان دستکش یا دست چرب می تواند عامل واکنشی نسبت به اکسیژن و انفجار کپسول باشد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان مهاباد با بیان اینکه صاحب مغازه در محل کارش تنها بود، افزود: بر اثر این انفجار شیشه های مغازه شکست اما به مغازه های مجاور آسیبی نرسیده است.

طاهر آریا، مسئول مرکزحوادث و فوریت های پزشکی شهرستان مهاباد هم گفت: امدادگران مرکز فوریت های پزشکی با اطلاع از حادثه مذکور بلافاصله در محل حاضر شدند اما فرد حادثه دیده بر اثر انفجار جان باخته بود که جسد وی را به بیمارستان امام خمینی مهاباد انتقال دادند.

باشگاه خبرنگاران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک