کد خبر 338068
۱۳۹۶/۱۲/۱۸ ۱۶:۲۰

رفع فیلتر توییتر در حال بررسی است

ساعت24-معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی گفت: مسئله رفع فیلتر شبکه اجتماعی توییتر در معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی در حال بررسی است.
سعید مهدیون، معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی ا درباره وعده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای رفع فیلتر شبکه اجتماعی توییتر و صحبت‌های مطرح شده مبنی بر پیگیری و تعیین تکلیف شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده در شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی گفت: توییتر یا شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده در ایران هیچ مسئله‌ای در زمینه مقررات گذاری یا تدوین مقررات برای رفع فیلترینگ ندارد و مسئله فیلترینگ آن‌ها به دلیل مسائل امنیتی و مصادیق مجرمانه است که نیاز دارد تا سطوح عالی نظام در کنار ملی فضای مجازی برای رفع فیلتر تلاش کنند.


مهدیون تاکید کرد: مسئله رفع فیلتر شبکه اجتماعی توییتر از سوی وزیر ارتباطات همواره پیگیری می‌شود و در شورای عالی فضای مجازی نیز با نگاه مثبتی مطرح شده است؛ در حال حاضر در معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی رفع فیلترینگ توییتر به عنوان یک اقدام اساسی و مهم در حال بررسی است.

معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی افزود: تعیین تکلیف شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده ضروری است و باید به صورت اساسی بررسی شود. توییتر تعداد زیادی کاربر ایرانی و خارجی از جمله مسئولان لشگری و کشوری دارد و مردم در آن با دنیا در تعامل هستند که باعث شده تا این شبکه اجتماعی ابزاری کاربردی برای تحقق دیپلماسی عمومی و گفت‌وگو با دنیا به شمار برود.

ایلنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک