کد خبر 339425
۱۳۹۶/۱۲/۲۳ ۱۰:۵۸

موگرینی: دیدار میان سران کره و آمریکا میتواند به تحقق راهکار دیپلماتیک در حل مسئله هسته‌ای شبه جزیره کره منتهی منتهی شود

ساعت24-مسئول سیاست‌خارجی اتحادیه اروپا ضمن حمایت از دیدار احتمالی میان سران کره شمالی و آمریکا گفت که چنین اقدامی می‌تواند به تحقق راهکاری دیپلماتیک در حل مسایل هسته‌ای منجر شود.
موگرینی: دیدار میان سران کره و آمریکا میتواند به تحقق راهکار دیپلماتیک در حل مسئله هسته‌ای شبه جزیره کره منتهی منتهی شود
laquo;فدریکا موگرینی» مسئول سیاست‌خارجی اتحادیه اروپا از دیدار احتمالی میان سران آمریکا و کره‌شمالی استقبال کرد.

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، موگرینی گفت: «دیدار احتمالی میان «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا می‌تواند به تحقق راهکار دیپلماتیک برای حل مسئله هسته‌ای شبه جزیره کره منتهی شود»

مسئول سیاست‌خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی در پارلمان اروپا با اعلام این مطلب گفت که آمادگی بالقوه ترامپ برای پذیرش دعوت برای شرکت در نشستی در ماه می نماد دیگری از گشایش برای دستیابی به راهکاری دیپلماتیک محسوب می‌شود.موگرینی همچنین بر اهمیت اقدامات جامعه جهانی برای بهبود در شرایط شبه‌ جزیره کره تاکید کرد.

روز پنجشنبه ترامپ دعوتی به منظور دیدار با رهبر کره‌شمالی را در اواخر ماه می پذیرفت. این اقدام در شرایطی صورت گرفت که چندین ماه تنش میان سران 2 کشور وجود داشت.رسانه‌های کره‌جنوبی روز دوشنبه به نقل از منبعی در دفتر ریاست‌جمهوری کره‌جنوبی اعلام کرد که رهبر کره شمالی برای توافق صلح با آمریکا اعلام آمادگی کرده است.

این در حالی است که «وندی شرمن»، مذاکره‌کننده ارشد دولت آمریکا در گفت‌وگوهای هسته‌ای با ایران که به دولت «بیل کلینتون»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا درباره کره شمالی هم مشورت می‌داد در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته بود که امکان دارد مذاکره با کره شمالی، جنگ با این کشور را کلید بزند.

انتهای‌پیام/

فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک