کد خبر 341731
۱۳۹۷/۰۱/۰۸ ۱۱:۵۸

حضور غیرقانونی نقی و ارسطو در آگهی بازرگانی؟

ساعت 24- این شبها در ساعت ۲۲، مردم ایران شاهد تبلیغی جدید از یک نرم افزار ایرانی قبل از پخش سریال پربیننده پایتخت ۵ هستند.
div style="text-align:justify">

روزنامه ایران در خبری مدعی شد: این شب‌ها در ساعت ٢٢، مردم ایران شاهد تبلیغی جدید از یک نرم افزار ایرانی قبل از پخش سریال پربیننده پایتخت ٥ هستند.

در این تبلیغ در حالی که نقی معمولی و پسرخاله اش ارسطو در رختخواب هستند بدون اعلام اینکه این برنامه تبلیغ بازرگانی است، نرم افزاری را تبلیغ می کنند و درست بعد از آن سریال پایتخت شروع می‌شود.

این تبلیغ از دو نظر مخالف با قوانین بازرگانی صداوسیما و همچنین در مغایرت با قانون تبلیغات بازرگانی مصوبه شورای انقلاب جمهوری اسلامی است:

١-طبق قانون می‌بایست تفاوت تبلیغات با دیگر برنامه‌ها از طریق نشان یا اعلام مشخص شود که در مورد فوق رعایت نمی‌شود و از این لحاظ علاوه بر اینکه مخالف آیین نامه صدا و سیماست، مصداق روشنِ فریبکاری است.

٢- طبق آیین نامه صداوسیما نباید قبل از پخش اخبار یا سریال، صدا یا تصویرِ مجری اخبار یا بازیگر سریال در تبلیغات بازرگانی پخش شود.

برترین ها

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک