کد خبر 342993
۱۳۹۷/۰۱/۱۵ ۱۴:۳۷

نقویحسینی: بررسی تهدیدهای اقتصادی شبکه تلگرام در جلسه مشترک کمیسیون‌های امنیت ملی و اقتصادی/ حضور آذریجهرمی و فیروزآبادی

ساع24- سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از جلسه فوق‌العاده کمیسیون‌های «امنیت ملی و سیاست خارججی» و «اقتصادی» مجلس برای «بررسی تهدیدهای اقتصادی شبکه تلگرام و ضرورت تامین امنیت اطلاعات شخصی افراد در شبکه‌های پیام رسان داخلی» خبر داد.
نقویحسینی:

بررسی تهدیدهای اقتصادی شبکه تلگرام در جلسه مشترک کمیسیون‌های امنیت ملی و اقتصادی/ حضور آذریجهرمی و فیروزآبادی

سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، ازجلسه فوق‌العاده و مشترک کمیسیون‌های «امنیت ملی و سیاست خارجی» و «اقتصادی» مجلس برای «بررسی تهدید‌های اقتصادی شبکه تلگرام و ضرورت تامین امنیت اطلاعات شخصی افراد در شبکه‌های پیام رسان داخلی» در مجلس خبر داد.

وی با بیان اینکه این جلسه با هدف بررسی تهدید‌های اقتصادی تلگرام و اهمیت پیام‌رسان‌های داخلی، برگزار می‌شود، تاکید کرد: قرار است این جلسه در تاریخ دوشنبه ۲۰ فروردین برگزار شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر «ارتباطات و فناوری اطلاعات» و ابوالحسن فیروزآبادی «دبیر شورای عالی فضای مجازی» از جمله میهمانان این جلسه خواهند بود.

میزان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک