کد خبر 344662
۱۳۹۷/۰۱/۲۱ ۲۱:۵۹

عاقبت مدیری که کچلی اجباری به راه انداخته بود

ساعت 24- مدیر متخلف مدرسه محله شیخداد یزد توسط مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد برکنار شد.
style="text-align:justify"> اقدام یک مدیر و مربی بهداشت در یکی از مدارس در محله شیخداد یزد، موجی از اعتراض والدین و دانش‌آموزان را به دنبال داشت.

این مدیر در یک مدرسه پسرانه اقدام به تراشیدن بخشی از موی سر دانش آموزان کرده بود و کچلی اجباری در مدرسه به راه انداخته بود.

اعتراض گسترده والدین و دانش آموزان و واکنش رسانه ها به این اقدام، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد را به واکنش وا داشت.

عباسعلی دانافر، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد از پیگیری و رسیدگی ویژه به این موضوع در کوتاهترین زمان خبرداد.

وی عنوان کرد: مدیر این دبستان امروز برکنار شد و یکی از همکاران فرهنگی به عنوان سرپرست مدرسه تعیین شده است.

دانافر افزود: پیگیری ویژه مسائلی که آگاهانه یا از روی سهل انگاری باعث آسیب زدن به روحیه لطیف دانش آموزان شود، مورد توجه جدی آموزش و پرورش استان یزد است.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک