کد خبر 349702
۱۳۹۷/۰۲/۰۹ ۱۸:۳۵

صعود قائمشهریها به لیگ برتر در باران

ساعت24- تیم فوتبال نساجی قائمشهر موفق شد با پیروزی برابر راه آهن به لیگ برتر فوتبال ایران صعود کند.
style="text-align:justify">هفته پایانی لیگ دسته یک فوتبال ایران با انجام ۹ دیدار هم‌زمان برگزار شد. در یکی از مهم‌ترین بازی‌های این هفته تیم فوتبال نساجی مازندران در ورزشگاه تختی به مصاف راه آهن تهران رفت. این مسابقه در نهایت با نتیجه ۶ بر صفر به سود نساجی قائمشهر به پایان رسید تا با توجه به برتری ۲ بر یک خونه به خونه بابل برابر برق جدید شیراز، نساجی با ۶۴ امتیاز به مقام نایب قهرمانی لیگ دسته یک برسد و به لیگ برتر صعود کند.

مجتبی ممشلی، محمد عباس زاده ( ۲ گل) و احسان پیرهادی (۲ گل) برای نساجی به ثمر رساندند. این بازی در حالی برگزار شد که طرفداران زیادی به ورزشگاه آمده بودند تا زیر باران شدید تهران از نساجی حمایت کنند.

همچنین نفت مسجد سلیمان با تساوی ۲ بر ۲ برابر مس رفسنجان با ۶۵ امتیاز به مقام قهرمانی لیگ دسته یک دست پیدا کرد و به عنوان اولین تیم به لیگ برتر صعود کرد.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک