کد خبر 355988
۱۳۹۷/۰۳/۰۱ ۲۰:۳۰
برهانی:

باید از استقلال شکایت کنم تا باشگاه دنبال من بدود؟

ساعت24-تصمیم ‌کی‌روش در مورد خط زدن تعدادی از بازیکنان تیم ملی، باعث شده خیلی‌ها از او انتقاد کنند.
آرش برهانی، مهاجم اسبق تیم ملی و استقلال در مورد این موضوع می‌گوید: خیلی‌ها تصور نمی‌کردند کی‌روش بازیکنانی مثل سیدجلال، غفوری، کاوه رضایی و حسینی را کنار بگذارد ولی او در نهایت این تصمیم را گرفت. من نمی‌دانم کی‌روش با چه استدلالی این کار را انجام داد اما این نفراتی که در فهرست استندبای قرار گرفتند از لحاظ فنی به درد تیم ملی می‌خورند. خیلی‌ها پیش‌بینی نمی‌کردند کی‌روش چنین تصمیمی بگیرد ولی به هر حال باید به تصمیم او احترام بگذاریم.

برهانی ادامه می‌دهد: بازیکنانی مثل سیدجلال و غفوری در لیگ قهرمانان آسیا و لیگ ‌برتر عملکرد بسیار خوبی داشتند و حسینی و کاوه رضایی هم فصل خوبی را پشت‌سر گذاشتند. نمی‌توانم تحلیل خاصی در مورد این تصمیمی که کی‌روش گرفته است، داشته باشم و واقعاً شوکه شده‌ام. باید ببینم کی‌روش در آینده چه صحبتی در این زمینه خواهد داشت.

از برهانی در مورد بحث طلبش از استقلال و اینکه بعد از حضور ناظران AFC آیا اتفاق جدیدی در این زمینه رخ داده است سؤال می‌کنیم که او می‌گوید: من در این هفته‌ها بارها به باشگاه استقلال رفته‌ام اما کارم هفته به هفته عقب افتاد. در این مدت از لحاظ مالی به خاطر استقلال خیلی انعطاف به خرج دادم و قسمت مهمی از طلبم را بخشیدم ولی متأسفانه کارم به خوبی پیش نمی‌رود. در بهمن ماه آقای افتخاری مبلغی را به من دادند و قرار شد در فروردین هم دریافتی داشته باشم که این اتفاق رخ نداد. دو روز پیش هم به باشگاه رفتم و سه ساعت معطل بودم که در نهایت بعد از سه ساعت، 5 دقیقه با آقای ملکی صحبت کردم ولی اتفاق جدیدی رخ نداد.

برهانی در قسمت دیگری از حرف‌هایش می‌گوید: این اصلاً درست نیست که من سه ساعت پشت در بنشینم و حوصله این کارها را ندارم. این حق من نیست که سه ساعت پشت در اتاق مدیرعامل استقلال بنشینم و در نهایت هیچ اتفاقی رخ ندهد. اطرافیانم به من می‌گویند باید از استقلال شکایت کنم چون آنهایی که شکایت کرده‌اند خیلی زودتر به حق‌شان می‌رسند.

برهانی که از رفتار استقلالی‌ها ناراحت است، تأکید می‌کند: این درست است که باشگاه طلبکار زیاد دارد ولی من شرایط خودم را قبلاً به مسئولان باشگاه توضیح دادم و به خاطر استقلال هم درصد قابل توجهی از طلبم را بخشیدم. جالب اینجاست وقتی در باشگاه بودم یکی از قدیمی‌ها که شکایت کرده بود وقتی به باشگاه آمد، بلافاصله کار او انجام شد ولی من در نوبت نشسته بودم. بازیکنانی که از استقلال شکایت کرده‌اند، باشگاه به دنبال آنها می‌دود. آیا من هم باید از استقلال شکایت کنم تا باشگاه دنبال من بدود؟ این رفتارها واقعاً درست نیست.

خبرورزشی

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک