کد خبر 35726
۱۳۹۳/۰۹/۱۱ ۱۱:۳۴

بیرانوند به تیم ملی دعوت شد

ساعت 24- در پی درخشش علیرضا بیرانوند در بازی های اخیر تیم نفت تهران کی روش نام این دروازه بان را وارد لیست ۲۸ نفره خود برای اردوی آفریقای جنوبی کرده است.
کی روش بعد از بازی های اخیر تیم نفت به این نتیجه رسیده اگر وجود از علیرضا بیرانوند در ترکیب تیم ملی استفاده کند می تواند روی پاس های بلند او ضد حمله را به شکل بهتری در دستور کار قرار دهد.

علیرضا بیرانوند در بازی با تراکتورسازی و هم چنین پرسپولیس یک بار با پرتاب بلند دست و بار دیگر با شوت پاس گل داد و در هر دو بازی زمینه ساز گل برتری تیمش شد.

به گزارش ساعت 24 به نقل از ورزش سه، بازی نفت تهران – پرسپولیس هم با حضور یکی از اعضای کادر فنی تیم ملی همراه بود. با وجود قطعی شدن حضور علیرضا بیرانوند در اردوی تیم ملی برای آفریقای جنوبی کماکان علیرضا حقیقی مرد شماره یک تیم ملی در جام ملت های آسیا خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک