کد خبر 357544
۱۳۹۷/۰۳/۰۶ ۲۲:۲۸

کونته از نامزدی نخست‌وزیری ایتالیا کناره گیری کرد

ساعت 24- نامزد جنجالی پست نخست‌وزیری ایتالیا از انتخابات کناره گیری کرد.
style="text-align:justify">به گزارش خبرگزاری فرانسه، دفتر ریاست جمهوری ایتالیا اعلام کرد که جوزپه کونته، نامزد جنجالی پست نخست وزیری ایتالیا از انتخابات کناره گیری کرده است.

جوزپه کونته متولد روستای والتارا آپولا واقع در جنوب ایتالیا است. او با درجه استادی حقوق در دانشگاه فلورانس و دانشگاه لوییس در رم مشغول به کار است.

بر اساس اطلاعات دانشگاه لوییس، کونته در رشته حقوق دانشگاه ساپینزا در رم تحصیل کرده و سپس به برای فرصت‌های تحقیقاتی به دانشگاه های مختلفی از جمله دانشگاه ییل در آمریکا، کمبریج در بریتانیا و سوربن در فرانسه رفته است.

به گزارش گروه اخبار جهان ساعت 24 ، پیش از این رهبران دو حزب جنجالی 5 ستاره و لیگا سرانجام پس از دو ماه ونیم بن بست سیاسی «جوزپه کونته» استاد حقوق دانشگاه فلورانس را برای مقام نخست وزیر به سرجیو ماتارلا، رییس جمهور کشور معرفی کرده بودند.

باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک