کد خبر 363694
۱۳۹۷/۰۳/۲۹ ۱۰:۴۷

تحلیل «نقی معمولی» از بازی های پیش رو ایران

ساعت24-کارگردان، نویسنده و بازیگر توانای ایرانی، به پیش بینی بازی های تیم ملی در جام جهانی پرداخت.
محسن تنابنده که با حضور در نقش «نقی معمولی» به شهرت زیادی در بین مردم ایران بدل شده، در تازه‌ترین اظهارات خود، به پیش بینی دیدارهای باقی مانده تیم ملی و اتفاقات گروه B. پرداخت و گفت: «پیش‌بینی‌ام بر این است که مراکش در بازی بعد می‌تواند جلوی پرتغال بایستد و این تیم را نگه دارد.»

او همچنین اضافه کرد: «به احتمال فراوان در روز دوم مسابقات گروه دو، اسپانیا با برد ایران چهار امتیازی شده و صدرنشین می‌شود. ایران با همان سه امتیاز در رتبه دوم می‌ایستد، پرتغال نیز با دو امتیاز سوم شده و مراکش با یک امتیاز چهارم می‌شود.»
تنابنده البته آخرین بازی تیم ملی را نیز این طور پیش بینی کرد: «با توجه به پیش بینی من نسبت به نتایج روز دوم، ما در روز سوم بازی به شدت سختی را در برابر پرتغال خواهیم داشت، زیرا این تیم برای صعود جلوی ایران صف آرایی می‌کند.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک