کد خبر 367133
۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۹:۰۴
پارسایی خبر داد:

ورود کمیسیون اصل نود به موضوع نحوه تخصیص ارز دولتی

ساعت 24- یک عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت که این کمیسیون به موضوع تخصیص ارز دولتی و همچنین نحوه هزینه کرد آن ورود خواهد کرد.
div>

بهرام پارسایی با اشاره به جلسه هیئت رئیسه امروز (یکشنبه) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: این موضوع در هیات رییسه کمیسیون مطرح شد که به کمیته اقتصادی ماموریت داده شود تا به همراه کارشناسان خبره از سازمان بازرسی ،مرکز پژوهشها یا مشاوران کمیسیون حضورا این موارد را برای شفاف سازی و جلوگیری از فساد احتمالی پیگیری کنند.


وی افزود: همچنین مقرر شد هیات رئیسه کمیسیون اصل نود چهارشنبه هفته جاری با سازمان بازرسی، مرکز پژوهشها و بانک مرکزی، حضورا موضوع نحوه تخصیص ارز، روش انجام این کار، سهمیه بندی و نحوه هزینه‌کرد آن را مورد بررسی قرار دهند تا در یک نظارت دقیق مشخص شود چه کسانی و با چه ظابطه ای ارز دریافت می‌کنند و آیا ارز دریافتی را در مسیر خود هزینه می‌کنند و آیا کالای خود را با نرخ ارز دولتی در اختیار مردم می‌گذارند یا نرخ آزاد؟

نماینده مردم شیراز در مجلس با بیان اینکه صنایع خودروسازی در بین ردیف‌های دریافت ارز دولتی که از سوی بانک مرکزی اعلام شده نیستند که همین امر شبهاتی را به وجود می‌آورد.

پارسایی اضافه کرد: کمیسیون اصل نود در اسفند ماه سال گذشته در مکاتبه‌ای با بانک مرکزی و ۵ بانک دولتی درخواست میزان ارز تخصیصی به خودروسازها را داشته و در این باره استعلام کرد که تا کنون بأنک مرکزی و یکی از بانک‌ها جواب ندادند. البته در پیگیری این امر هم کاهلی شده چرا که عدم پاسخگویی به استعلام کمیسیون ظرف یک ماه جرم محسوب می‌شد و قاعدتاً باید ارجاع به قوه‌قضاییه صورت می‌گرفت و برخورد مقتدارنه‌تری از سوی کمیسیون اتفاق می‌افتاد.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک