کد خبر 374387
۱۳۹۷/۰۵/۰۷ ۲۱:۵۹

ورود ۱۰۵۰۰ گوشی همراه به نام یک متوفی

ساعت 24- نهمین جلسه دادستانی تهران در سال جاری با حضور معاونان و سرپرستان نواحی دادسرای تهران و تعدادی از قضات این دادسرا به ریاست عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران برگزار گردید.
style="text-align:justify">نهمین جلسه دادستانی تهران در سال جاری با حضور معاونان و سرپرستان نواحی دادسرای تهران و تعدادی از قضات این دادسرا به ریاست عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران برگزار گردید.

دادستان تهران در خصوص پرونده گوشی‌های موبایل خریداری شده از منبع ارز دولتی توضیحاتی ارائه داد و با اشاره به این که در یک پرونده ۱۰۵۰۰ گوشی تلفن همراه وارد کشور شده که مالک این گوشی‌ها در قید حیات نبوده است، دادستان تهران با تکمیل تحقیقات این پرونده‌ها به زودی عوامل اصلی به دادگاه معرفی خواهند شد افزود:

برخی شرکت‌کننده‌های وارد کننده گوشی با تهیه فاکتورهای صوری و جعلی این کالاها را در بازار آزاد فروخته‌اند.

وی هم‌چنین از اقدام یک شرکت دولتی که با دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی ۵۰۰۰ گوشی موبایل وارد کرده، انتقاد کرد.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک