کد خبر 382823
۱۳۹۷/۰۶/۱۰ ۰۹:۱۸

ده هزار میلیارد تومان شرکت بانکی فروخته شد

ساعت24-یک مقام مسئول با اشاره به ماده۱۶ رفع موانع تولید که بانکها را مکلف کرده ظرف سه سال اموال مازادخود را بفروشند ، گفت: تا دی ماه سال ۹۶معادل ده هزار میلیارد تومان شرکت بانکی فروخته شده است.
باقری در همایش بانکداری اسلامی گفت: در جلسه هیات دولت با مقام معظم رهبری اعلام شد که باید اصلاحات نظام بانکی صورت گیرد؛ این در حالی است که اموال مازاد بانکها محل حاکمیت شرکتی در بانک است.

وی افزود: در ماده ١٦قانون رفع موانع تولید عنوان شده ظرف سه سال بانکها باید اموال مازاد را بفروشند و اصول حاکمیت شرکتی را رعایت کنند؛ اما تا دی ٩٦معادل ده هزار میلیارد تومان شرکت بانکی فروخته شد.

به گفته باقری، اموال بانکها دردسر زیادی دارد که وقت مدیریت بانکها را می گیرد که بر این اساس از دی ٩٦ طبقه بندی لازم صورت گرفت تا در هفت ماه اخیر با پیگیری مدیران عامل بانکها شش هزار میلیارد تومان دیگر فروش رفته که معادل ماهانه هزار میلیارد تومان بوده و از این رقم ١٤٠٠ میلیارد تومان املاک و ٤٦٠٠ میلیارد تومان سهام بانکها بوده است.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک