کد خبر 385972
۱۳۹۷/۰۶/۲۱ ۰۹:۳۲

بارش پراکنده در استان‌های ساحلی دریای خزر

ساعت24-مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: طی سه روز آینده در بیشتر مناطق کشور جوی آرام حاکم خواهد بود طی همین مدت در استان‌های ساحلی دریای خزر به‌ویژه مناطق شرقی آن افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
بارش پراکنده در استان‌های ساحلی دریای خزر

احد وظیفه افزود: کاهش نسبی دما در شمال شرق کشور از امروز (۲۱ شهریورماه) تا پایان هفته جاری رخ می دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه از امروز(۲۱ شهریور ماه) تا شنبه (۲۴ شهریورماه) افزاایش سرعت وزش باد در نیمه شرقی کشور پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: این وضعیت سبب خیزش گرد و خاک در برخی مناطق به ‌یژه زابل خواهد شد. در بعد از ظهر امروز (۲۱ شهریور) در جنوب غربی کشور با افزایش سرعت وزش باد در مناطق مرزی احتمال تشکیل گرد و خاک به صورت محلی پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه در پایان درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا و پس فردا (۲۲ و ۲۳ شهریورماه) صاف گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. دمای تهران فردا (۲۲ شهریور ماه) در گرمترین و خنکترین زمان به ۳۴ و ۲۳ درجه سانتی‌گراد می‌رسد. دمای پایتخت جمعه ( ۲۳ شهریورماه) در گرمترین زمان ۳۳ درجه سانتیگراد و در خنک ترین زمان ۲۲ درجه سانتیگراد خواهد بود.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک