کد خبر 397261
۱۳۹۷/۰۸/۰۲ ۲۲:۵۱

بعیدی نژاد: آمریکا در یک دوراهی قرار گرفته است

ساعت 24- سفیر ایران در لندن تاکید کرد: ‏این آمریکاست که در یک دوراهی قرار گرفته است؛ یا با ادامه نقض برجام و حقوق بین‌الملل کماکان خود را بی‌اعتبار کند یا با برگشتن به برجام، به توافقی بین‌المللی که خود آن را امضا کرده است پایبند باشد، راه سومی هم ندارد.
بعیدی نژاد: آمریکا در یک دوراهی قرار گرفته است
style="text-align:justify">حمید بعیدی‌نژاد در رشته توییتی نوشت:

‏آقای جانسون سفیر آقای ترامپ در لندن شرکت‌های تجاری را تهدید کرده است که یا باید با ایران کار کنند یا با آمریکا. این ادبیات تهدیدآمیز و زورمدارانه حداقل از سوی یک شخص تاجر که شرکت پدر بزرگش “جانسون اند جانسون” سال‌ها حتی در زمان تحریم در ایران فعالیت داشته است یک دورویی آشکار است.

وی افزود: ‏این آمریکاست که در یک دوراهی قرار گرفته است؛ یا با ادامه نقض برجام و حقوق بین‌الملل کماکان خود را بی‌اعتبار کند یا با برگشتن به برجام، به توافقی بین‌المللی که خود آن را امضا کرده است پایبند باشد، راه سومی هم ندارد.

برترین ها

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک