کد خبر 400434
۱۳۹۷/۰۸/۱۵ ۱۰:۳۳

توزیع لوازم التحریر بین ۳۱۰ هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد در کل کشور

ساعت 24-مدیرکل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: بسته لوازم التحریر بین ۳۱۰ هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد در کل کشور توزیع شد، این بسته ۱۰۰ هزار تومانی لوازم التحریر شامل تمام چیزهایی بود که برای دانش آموزان لازم بود.
مجید زارع فرد درباره میزان کمک‌های کمیته امداد به دانش آموزان و دانشجویان در سال تحصیلی جدیدریال گفت: امسال بسته لوازم التحریر تا قبل از ۱۵ شهریور بین دانش آموزان توزیع شد. امسال هم مانند مثل سال‌های قبل بسته لوازم التحریر بین ۳۱۰ هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد در کل کشور توزیع شد. این بسته ۱۰۰ هزار تومانی لوازم التحریر شامل تمام چیزهایی بود که برای بچه‌ها لازم بود. ۵۰ هزار تومان این بسته توسط ما تامین شده و مابقی آن از طرف خود استان‌ها از طرف محل درآمد و خیرین تهیه شد. با توجه به اینکه هر ساله یه نگاه ویژه به مناطق محروم داریم، برای این مناطق ۵۰ هزار بسته ۱۰۰ هزار تومانش فراهم شد. برای انجام متمرکز این کار با مجموعه محرومیت زدایی در تهران قرارداد بستیم و ۵۰ هزار بسته را یک رابط از خیریه مجموعه حضرت رقیه (ع) تحویل گرفته و بین مناطق محروم توزیع کرد.

زارع فرد در ادامه با بیان اینکه علاوه بر این بسته برای ۳۱۰ هزار دانش آموز کل کشور مبلغ ۳۰ هزار تومان به صورت نقدی به حساب استان‌ها واریز شد تا این پول به حساب سرپرستان خانوار آنها واریز شود، اظهار کرد: این پول برای هزینه تامین کتب درسی بچه‌ها بود. مبلغ ۲۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات خود کمیته امداد امام خمینی (ره) برای بسته‌های لوازم التحریر هزینه شد و مبلغی هم توسط خود استان‌ها تامین گشت.

مدیر کل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد خمینی (ره) گفت: اتفاق خوبی که امسال اتفاق افتاد این بود که استان‌ها امسال خودشان بسیار فعال شدند و درخواست مجوز کردند تا پول نقد به حساب دانش آموزان واریز کنند. به این دلیل که خیریه‌هایی به صورت خود جوش در سطح استان‌ها شروع به فعالیت برای تامین بسته لواز التحریر کرده بودند و از ما درخواست کردند که پول نقد به حساب این افراد واریز کنند. مثلا در استانی برای مقطع ابتدایی ۲۰۰ هزار تومان ، مقطع دبیرستان و دانشگاه ۲۵۰ هزار تومان واریز کردند. کمک هزینه برای دانش آموزان به حساب سرپرست خانوار و برای دانشجویان به حساب دانشجویان واریز می‌شود. همچنین یک استان دیگر اجازه گرفت که پول نقد به دانش آموزان بدهند و در استانی دیگر اداره اوقاف با هماهنگی کمیته امداد استان ۵ هزار بسته لوازم التحریر هدیه داد.

ارائه بسته خدمتی ویژه به دانشجویان نخبه

مدیرکل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: در حوزه دانشجویی تقریبا ۶۰ هزار دانشجو داریم. در مقاطع مختلف در دو حوزه شهریه و کمک هزینه به آن‌ها به فراخور اعتبار استان‌ها کمک می‌شود. دانش آموزان به دانشگاه‌ها مراجعه و برگ انتخاب واحد را ارائه می دهند و کمیته امداد بابت شهریه و دانشجویان دولتی، کمک هزینه می‌دهد. به نخبگان و استعداد برتر کمک های ویژه‌ای به صورت نقدی پرداخت می‌شود بسته خدمتی ویژه این افراد نیز تقدیم می‌شود.

زارع فرد درباره کمک‌های اعطایی کمیته امداد به افراد ترک تحصیل کرده یا بازمانده از تحصیل گفت: این افراد توسط مددکاران سازمان شناسایی می‌شوند و اگر به علت توان مالی قادر به ادامه تحصیل نباشند امکانات لازم برای این افراد فراهم می‌شود و تاکیدمان این است که هیچ دانش آموز تحت پوششی نیابد به خاطر مسائل مالی ترک تحصیل کند و همچنین مددکاران کمیته تلاش می‌کنند حتی المکان افراد را با مشاوره به فرایند تحصیل بازگردانند، ولی با این وجود برخی دانش آموزان تمایلی به ادامه تحصیل ندارند و نمی‌توان این افراد را مجبور به این کار کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک