کد خبر 407483
۱۳۹۷/۰۹/۱۲ ۱۴:۳۳

یک خبر خوب و یک خبر بد از علیرضا جهانبخش

ساعت24-علیرضا جهانبخش مصدومیت خود را پشت سر گذاشت.
تیم فوتبال برایتون که شنبه شب در دیداری خارج از خانه به برتری 2 بر یک مقابل هادرسفیلد دست یافت و با 18 امتیاز به رده یازدهم جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس صعود کرد، فردا شب (سه‌شنبه) در حالی در هفته پانزدهم این رقابت‌ها پذیرای کریستال‌پالاس است که علیرضا جهانبخش این بازی را هم از دست خواهد داد.

کریس هیوتون، سرمربی برایتون ظهر امروز (دوشنبه به وقت تهران) با حضور در کنفرانس خبری پیش از بازی با کریستال‌پالاس گفت: ما مصدوم جدیدی نداریم. جهانبخش هم به تمرینات بازگشته اما او فردا بازی نخواهد کرد.

به این ترتیب جهانبخش که از ناحیه همسترینگ مصدوم است، برای چهارمین بازی متوالی قادر به همراهی شاگردان هیوتون نخواهد بود. او در جریان شکست 2 بر یک برایتون مقابل کاردیف‌سیتی، تساوی یک - یک این تیم مقابل لسترسیتی و برتری 2 بر یک برابر هادرزفیلد غایب بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک