وی افزود: والدین این کودکان ادعای کودکآزاری و آزار جنسی را داشتند اما بر اساس گزارشها پزشکی قانونی هیچگونه شواهدی مبنی بر آزار جنسی دانش آموزان وجود ندارد.
متهم هیچ یک از موارد اتهامی را نپذیرفته است
دادستان اصفهان تاکید کرد: پرونده مذکور در ارتباط با کودکآزاری و تهدید دانش آموزان در جریان است اما متهم تا کنون هیچیک از موارد اتهامی را نپذیرفته است.
وی ادامه داد: متهم ریشه این ماجراها را به اختلافش با مادر یکی از دانش آموزان مربوط می داند و به نظر می رسد اختلافاتی به واقع وجود داشته است.
ادعاهای دانش آموزان ضد و نقیض است
اصفهانی با بیان اینکه ادعاهای دانش آموزان ضد و نقیض است و بررسی بیشتری برای رسیدن به اصل موضوع لازم است، تصریح کرد: دادستانی اصفهان با دقت پیگیر موضوع رخ داده و بررسی حقیقت است و از امکان بازگشت فیلم دوربینهای مداربسته مدرسه و سایر مدارک نیز در این ارتباط استفاده می شود.
مهر