کد خبر 408850
۱۳۹۷/۰۹/۱۸ ۱۴:۳۹

ظریف به نامه دادستان کل کشور پاسخ داد

ساعت24-سخنگوی قوه قضاییه گفت: بحث بودن و عدم پولشویی نیست بحثی که از آقای ظریف توضیح خواستند این بود که صحبت طوری مطرح شده بود که گویی افراد مخالف این لوایح، پولشویی می‌کنند که ایشان هم گفتند من کلی گفتم و به کسی نسبت ندادم. پس ایشان نامه را پاسخ دادند.
ظریف به نامه دادستان کل کشور پاسخ داد
محسنی اژه‌ای در پاسخ به این سوال که دادستان در خصوص سخنان وزیر امورخارجه نامه‌ای به این وزارتخانه ارسال کرده آیا پاسخی آمده یا خیر گفت: دو نامه ارسال شده یکی من به دادستان نوشتم که براساس مطالبی که منصوب به ایشان است، توضیح بخواهید. یک نامه هم آقای منتظری به آقای ظریف نوشتند که ایشان هم پاسخ دادند.

وی افزود: البته دادستان گفتند اسناد و مدارکی ارائه نشده است. بحث البته این نبود که چرا ایشان گفتند پولشویی؛ این مساله در همه جای دنیا وجود دارد و در کشور ما هم عده‌ای به این جرم دستگیر شدند، مثلا همان فردی که با تیم هسته‌ای فعالیت می‌کرد در همان زمان با شرکتی خارجی فعالیت کرده بود و خواسته بود پول را به حساب دیگری بریزند. پس بحث بودن و عدم پولشویی نیست بحثی که توضیح خواستند این بود که صحبت طوری مطرح شده بود که گویی افراد مخالف این لوایح، پولشویی می‌کنند که ایشان هم گفتند من کلی گفتم و به کسی نسبت ندادم. پس بله ایشان نامه را پاسخ دادند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک