کد خبر 42894
۱۳۹۳/۱۰/۲۶ ۱۲:۱۹

دختر ایرانی در فهرست نامزدهای اسکار

فیلم "پروانه" ساخته تلخون حمزوی کارگردان ایرانی مقیم سوئیس نامزد بخش اسکار بهترین فیلم کوتاه زنده است.
تلخون حمزوی فیلمساز ایرانی مقیم سوئیس که سال ۲۰۱۳ با فیلم «پروانه» برنده جایزه اسکار بهترین فیلم کوتاه خارجی اسکار دنشجویی شد و امسال نیز با این فیلم کوتاه به فهرست جوایز اسکار ۲۰۱۵ راه یافت.

حمزوی این فیلم کوتاه را به زبان آلمانی تهیه کرده و آن را از طرف کشور محل اقامتش سوئیس راهی اسکار ۲۰۱۵ کرده است.

تلخون حمزوی در سال ۱۹۷۹ در تهران متولد شده و در ۷ سالگی به سوئیس مهاجرت کرده است. او که دارای مدرک فوق لیسانس فیلم‌سازی از دانشگاه هنر زوریخ است، با فیلم کوتاه «پروانه» پیش از این در چند جشنواره خارجی دیگر نیز شرکت کرده است.

فیلم کوتاه ۲۵ دقیقه‌ای «پروانه» درباره دختری افغان است که به اردوگاه پناهندگان سوئیس وارد شده، اما زمانی که از وضع بد سلامت پدرش آگاه می‌شود تصمیم می‌گیرد تمام پولش را که به شکل غیرقانونی به دست آورده، برای خانواده‌اش ارسال کند؛ او برای این کار مجبور است به شهر زوریخ برود و از آنجا که گذرنامه معتبر ندارد، قادر نیست پول را ارسال کند و در همین زمان با دختری به نام «امیلی» آشنا می‌شود و ماجراهایی برای این دو در ادامه فیلم رخ می‌دهد.

برندگان نهایی جوایز اسکار شب ۲۲ فوریه ۲۰۱۵ در سالن دالبی هالیوود معرفی خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک