کد خبر 429868
۱۳۹۷/۱۲/۱۳ ۲۱:۵۹

محمد موسوی یک جلسه محروم شد

ساعت 24- سید محمد موسوی به دلیل حواشی پیش آمده در بازی دو تیم پیام و شهرداری ورامین در لیگ‌برتر والیبال، یک جلسه محروم شد.
style="text-align:justify">پرحاشیه‌ترین دیدار مرحله نیمه‌نهایی پلی‌آف لیگ‌برتر والیبال باشگاه‌های کشور میان دو تیم شهرداری ورامین و پیام مشهد با برتری ورامینی‌ها پایان یافت که در انتها با حواشی و درگیری زیادی همراه بود.

از این رو آرای کمیته انضباطی فدراسیون والیبال در مورد اتفاقات این بازی به شرح زیر اعلام شد:

سید محمد موسوی بازیکن سرعتی زن تیم پیام خراسان به دلیل بروز رفتار غیر قابل انتظار، غیر ورزشی و دخالت در امر داوری مسابقه، با احتساب سابقه قبلی با یک جلسه محرومیت جریمه شد.

همچنین باشگاه شهرداری ورامین نیز به دلیل سردادن برخی شعارهای نامناسب از سوی هوادارانش و ورود افراد غیر مجاز و غیر مسئول به داخل زمین مسابقه، با تذکر کتبی و پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی جریمه شد.

بازی برگشت این دو تیم باید به میزبانی پیام مشهد و روز چهارشنبه هفته جاری برگزار شود.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک