کد خبر 444513
۱۳۹۸/۰۳/۰۸ ۱۷:۳۰

کشف محموله ۹۰ هزار لیتری سوخت قاچاق در "البرز"

ساعت 24-فرمانده انتظامی استان از کشف ۹۰ هزار لیتر نفتگاز قاچاق در ۲ عملیات جداگانه در آزادراه کرج –قزوین و غرب استان تهران خبر داد .
سردار "عباسعلی محمدیان" با اعلام این خبر گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و فرآورده های نفتی، ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارزپلیس آگاهی استان البرز حین ماموریت به یک دستگاه تریلر تانکردار در حال عبور در آزاد راه کرج - قزوین مشکوک شدند.

وی گفت: پس از توقف خودرو در بازرسی از تانکر آن ۳۰ هزار لیتر نفتگاز قاچاق کشف و در این رابطه یک نفر دستگیر شد.

این مقام ارشد انتظامی، گفت: با توجه به اظهارات راننده خودرو مبنی بر بارگیری محموله مذکور از محل انباری در شهرستان قدس، بلافاصله ماموران با دریافت نیابت قضائی به محل دپو سوخت در این شهرستان اعزام و در بازرسی از آن جا نیز ۶۰ هزار لیتر نفتگاز قاچاق کشف کردند.

سردار محمدیان با بیان اینکه در مجموع ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش ۵ میلیارد ریال کشف شد، گفت: در این عملیات، ۳ متهم دستگیر و تحویل اداره تعزیرات حکومتی استان شدند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک