کد خبر 457210
۱۳۹۸/۰۵/۲۶ ۲۱:۱۵

گزینه برزیلی پرسپولیس یکشنبه هم به تهران نمیآید!

ساعت 24- برخلاف اخبار پیشین، مهاجم برزیلی مدنظر پرسپولیس فردا یکشنبه هم به تهران نمی‌آید.
style="text-align:justify">در حالی که مسابقات لیگ برتر از روز پنج‌شنبه با بازی تیم‌های پرسپولیس و پارس جنوبی آغاز می‌شود، اما سرخ‌پوشان پایتخت هنوز موفق به جذب بازیکن خارجی نشدند هر چند که با بازیکن برزیلی به توافقاتی هم دست پیدا کردند.


جونیور براندائو مهاجم برزیلی که موافقت خود را با پیشنهاد پرسپولیس اعلام کرده قرار است به تهران بیاید تا پس از انجام تست‌های پزشکی و انجام موفق این تست‌ها به صورت قرضی به پرسپولیس بپیوندد.


پیش از این گفته می‌شود جونیور براندائو روز یکشنبه وارد تهران می‌شود، اما این بازیکن فردا از برزیل پرواز خود را به سمت ایران انجام خواهد داد.


با این حساب جونیور بامداد دوشنبه به همراه یکی از نزدیکان خود وارد تهران می‌شود تا پس از انجام تست‌های پزشکی قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند.

جام نیوز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک