کد خبر 46745
۱۳۹۳/۱۱/۱۷ ۰۹:۲۸

شادابی و جوانی پوست با گل بنفشه

ساعت24- یک پزشک عمومی با اشاره به اینکه استفاده از گل‌های تازه و له شده گل بنفشه در حمام می‌تواند موجب شادابی و جوانی پوست شود، گفت: استفاده از این گیاه می‌تواند موجب بهبود جوش‌های صورت نیز شود.
دکتر فاطمه ملکی ، با اشاره به اینکه گیاه بنفشه دارای خاصیت‌های ضد قارچی، ضدالتهابی و ضدعفونی است، گفت: این گیاه به رنگ بنفش تیره است و دم کرده برگ‌های این گل به جای آسپرین نیز مورد مصرف قرار می‌گیرد.

وی یادآورشد: استفاده از گل‌های تازه و له شده این گیاه در حمام می‌تواند موجب شادابی و جوانی پوست شود.

ملکی با اشاره به اینکه براساس تحقیقات، دم کرده برگ‌های این گیاه برای رفع ناراحتی لثه، زخم دهان و تسکین درد سرطان موثر است، تصریح کرد: استفاده از این گیاه می‌تواند موجب بهبود جوش‌های صورت نیز شود.

این پزشک عمومی با اشاره به اینکه گیاه بنفشه موجب بهبود سرماخوردگی می‌شود، خاطرنشان کرد: تصفیه کنندگی خون، درمان نقرس، سرماخوردگی، آسم و زخم معده از موارد استفاده گیاه بنفشه است و استفاده آن به صورت دم کرده نقش موثری را در درمان سرماخوردگی و گلو درد ایفا می‌کند.

ملکی در پایان با اشاره به اینکه گل بنفشه موجب کاهش قند خون و تب می‌شود، بیان کرد: استفاده از دم نوش گل بنفشه و گیاه بابونه می‌تواند موجب زیبایی، شادابی پوست و درمان جوش صورت شود، اما مشورت با پزشک درخصوص استفاده از هر نوع گیاه دارویی الزامی است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک