کد خبر 470116
۱۳۹۸/۰۸/۲۸ ۱۳:۲۸

استراماچونی محل تمرین استقلال را تغییر داد

ساعت24-تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در حالی که قرار بود در ورزشگاه غدیر و چمن مصنوعی برگزار شود، به‌ یکباره به محل دیگری منتقل شد.
قرار بود تمرین تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی دیدار با تیم نساجی مازندران در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال، از ساعت 12 امروز (سه‌شنبه) در چمن مصنوعی ورزشگاه غدیر برگزار شود، اما محل تمرین با تصمیم کادر فنی تغییر کرد.

بازیکنان و مربیان استقلال با لباس‌های تمرین در زمین حضور یافته و آماده برگزاری تمرین بودند، اما پس از صحبت‌های استراماچونی سرمربی ایتالیایی آبی‌پوشان، بازیکنان استقلال ورزشگاه غدیر را ترک کرده و راهی مجموعه نفت تهرانسر شده تا تمرینات تاکتیکی را در آنجا پشت سر بگذارند.

* مهدی قائدی و عارف غلامی به دلیل حضور در اردوی تیم امید در تمرین شرکت نخواهند کرد.

* میلاد زکی‌پور مدافع - هافبک چپ استقلال که مدتی است دچار مصدومیت شده، همچنان در کلینیک دکتر نوروزی مشغول درمان مصدومیتش است و به دیدار با نساجی مازندران نمی‌رسد. این بازیکن در دیدار با پارس جنوبی جم دچار مصدومیت شده بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک