کد خبر 47243
۱۳۹۳/۱۱/۱۹ ۲۳:۲۶
روزنامه تعادل20بهمن

مدیرانی که با رانت‌های کلان یک‌شبه مولتی میلیاردر شدند

مدیرانی که با رانت‌های کلان یک‌شبه مولتی میلیاردر شدند
r />طراح طرح تحقيق و تفحص از سهام عدالت در مجلس گفت: سهامي كه عدالت نام دارد، اكنون به فرصتي براي مديران با رانت‌هاي ميلياردي تبديل شده است به‌همين دليل طرح تحقيق و تفحص از آن را آغاز كرده‌ايم. مهدي موسوي‌نژاد نماينده مجلس گفت: در بحث سهام عدالت، عده‌يي با سوءاستفاده ميلياردر شده‌اند. به‌عنوان مثال چنين مساله‌يي را در كارخانه سيمان دشتستان شاهد هستيم كه به‌دليل واگذاري‌ها برخي به پول‌هاي كلاني دست يافته‌اند. عضو كميسيون انرژي مجلس تصريح كرد: در حال حاضر طرح تحقيق و تفحص از سهام عدالت با راي مثبت نمايندگان مجلس آغاز شده است و تمام زواياي اين طرح مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

موسوي‌نژاد گفت: ۴۵ميليون نفر شامل سهام عدالت هستند كه ارزش آن ۹۶هزار ميليارد تومان است اما در واگذاري‌هاي سهام عدالت بي‌عدالتي صورت گرفته است و ابهامات در اين زمينه وجود دارد كه در آينده مشخص خواهد شد.

عضو كميسيون انرژي مجلس انتقاد كرد: پشت‌پرده تخلفاتي صورت گرفته كه فرد متخلف به هيچ جا و هيچ نهادي پاسخگو نبوده است. به گفته موسوي‌نژاد، رانت در واگذاري‌ها، شفاف نبودن نحوه واگذاري، نوع شركت‌ها، تعداد سهام و ميزان سود از ضعف‌هاي سهام عدالت است كه اكنون سبب شده تا مديران و اعضاي هيات‌مديره شركت‌هاي استاني سهام عدالت از فرصت سوءاستفاده‌ كرده و يك‌شبه به پول و ثروت كلان دست پيدا كنند. گفتني است اكثريت نمايندگان با تحقيق و تفحص از وزارت امور اقتصادي و دارايي درباره سهام عدالت موافقت كردند و از مجموع ۲۱۳نماينده حاضر در صحن مجلس، ۱۵۱موافق، ۱۷مخالف و ۶ممتنع به اين طرح راي دادند.

البته بحث تحقيق و تفحص از واگذاري و پرداخت سهام عدالت براي نخستين‌بار در دولت محمود احمدي‌نژاد مطرح شد كه در جلسه روز ۴خرداد ۱۳۹۰ مجلس هشتم با ۱۷۶راي موافق در برابر ۱۷راي مخالف و ۷راي ممتنع به تصويب رسيد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک