کد خبر 478229
۱۳۹۸/۱۰/۲۵ ۰۷:۲۳

قول مسئولان باشگاه ماشین سازی به بازیکنان

ساعت24 - مسئولان باشگاه ماشین سازی تبریز قرار است ۱۰ درصد دیگر از مطالبات بازیکنان این تیم را پرداخت کنند.
بازیکنان تیم فوتبال ماشین سازی تبریز قبل از بازی با استقلال تهران در هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر به دلیل آن که مطالباتشان پرداخت نشده بود تصمیم گرفتند که تمرینات تیم را تعطیل کنند. آن‌ها اعلام کردند که اگر مطالباتشان به موقع پرداخت نشود در بازی با استقلال هم حاضر نمی‌شوند.

بعد از این ماجرا بود که هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه ماشین سازی تبریز در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: باشگاه پیش از این موفق شده بود ۲۰ درصد از قرارداد بازیکنان را پرداخت کند. قرار است ۲۰ درصد دیگر از مطالبات را هم تا اواخر بهمن به بازیکنان پرداخت کنیم.

مدیران باشگاه ماشین سازی تبریز در تلاش هستند تا مشکل را هر چه زودتر حل کنند. قرار است بعد از پایان تعطیلات نیم فصل در ۲ نوبت به بازیکنان خود ۱۰ درصد از مطالباتشان را پرداخت کنند تا جمع دریافتی آن‌ها به ۴۰ درصد برسد.

تیم فوتیال ماشین سازی تبریز در اولین بازی از دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر شنبه پنجم بهمن از ساعت ۱۵ در استادیوم شهید سپهبد قاسم سلیمانی میزبان تیم سپاهان اصفهان خواهد بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک