کد خبر 48237
۱۳۹۳/۱۱/۲۵ ۱۷:۲۵

آمریکا اردن را برای جنگ با داعش تجهیز می کند

ساعت 24- مسئولان آمریکایی از طرح دولت این کشور برای تجهیز نظامی اردن در برابر داعش خبر دادند.
مسئولان آمریکایی اعلام کردند که ایالات متحده طرحی برای تجهیز اردن و ارسال تجیهزات نظامی این کشور را در دست دارد.

پایگاه خبری «اخبار ۲۴»، گزارش داد که این اقدام در راستای حمایت آمریکا از تلاش اردن برای گسترش دامنه حملاتش علیه مواضع داعش در سوریه و عراق و طی چند هفته آینده صورت خواهد گرفت.

در حالی که وزارت دفاع و وزارت خارجه آمریکا نسبت به این گزارش‌ها واکنشی نشان نداده‌اند برخی منابع آمریکایی که نخواستند نامشان منتشر شود از تلاش آمریکا برای جبران کسری تجیهزات نظامی اردن خبر دادند.

این گزارش‌ها در پی درخواست «عبدالله دوم» پادشاه اردن از کنگره آمریکا برای افزایش حمایت واشنگتن از اردن منتشر شده است.

یک منبع نزدیک به دولت اردن اعلام کرد که با افزایش شمار حملات اردن به مواضع داعش، ذخیره تسلیحاتی این کشور نیز کاهش چشمگیری داشته است.

در پی انتشار تصاویر زنده زنده سوزاندن شدن یک خلبان اردنی که در حملات هوایی علیه داعش شرکت کرده بود اردن میزان حملات خود در قالب ائتلاف آمریکایی علیه داعش را افزایش داده است.

در همین راستا زمزمه‌هایی از تلاش ائتلاف علیه داعش برای اقدام زمینی در سوریه و عراق نیز منتشر شده است، اردن اعلام کرده که در اقدام نظامی زمینی علیه داعش حضور پیدا نخواهد کرد.

منبع: فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک