کد خبر 504637
۱۳۹۹/۰۴/۲۸ ۰۸:۴۷

پنتاگون: ترکیه ۳۸۰۰ شبه نظامی سوری را به لیبی اعزام کرده است

ساعت 24-پنتاگون اعلام کرد ترکیه در سه ماهه اول سال جاری میلادی حدود ۳۵۰۰ تا ۳۸۰۰ تروریست سوری را به لیبی منتقل کرده است.
به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، بازرس کل وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: ترکیه بین ۳۵۰۰ تا ۳۸۰۰ تروریست سوری را ظرف سه ماه اول سال میلادی جاری به لیبی منتقل کرده است.

براساس یک گزارش داخلی ترکیه تابعیت این کشور را به هزاران تروریست که در کنار نیروهای دولت وفاق ملی لیبی علیه نیروهای ارتش "ملی" لیبی به رهبری خلیفه حفتر می‌جنگند، پیشنهاد داد.

در این گزارش آمده است که انگیزه تروریست‌های سوری برای جنگ پول است نه ایدئولوژی.

لیبی که صاحب بزرگترین ذخایر نفتی در آفریقا است شاهد درگیری میان نیروهای دولت وفاق ملی با نیروهای خلیفه حفتر است. نیروهای دولت وفاق ملی در طرابلس غرب کشور و نیروهای حفتر در شرق و بخشی از جنوب مستقر هستند.

این گزارش بعد از آن صادر شد که نیروهای دولت وفاق ملی توانستند حفتر را مجبور به عقب‌نشینی از حومه پایتخت کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک