کد خبر 50786
۱۳۹۳/۱۲/۰۶ ۱۵:۵۱

اوراق تسهیلات مسکن گران شد

ساعت 24- آخرین وضعیت قیمت اوراق تسهیلات مسکن نشان می‌دهد که قیمت این اوراق در روزهای اخیر افزایش قابل توجهی پیدا کرده و با رشد تقاضا مواجه شده است.
اوراق تسهیلات مسکن یا همان" تسه " که برای متقاضیان دریافت وام مسکن مورد استفاده قرار می‌گیرد،بعد از یک دوره افت تقاضا و کاهش قیمت دوباره مورد توجه قرار گرفته و با افزایش قیمت مواجه شده است.

این اوراق که در نیمه اول امسال به قیمت ۱۰۰ هزار تومان رسیده بود،از آذر ماه روند متعادل تری به خود گرفت و با ادامه رکود در بازار مسکن تا سطح ۷۷ هزار تومان کاهش پیدا کرد و هزینه متقاضیان دریافت وام را کاهش داد.

اما مطرح شدن موضوع افزایش وام مسکن به ۶۰ میلیون تومان در ماه های اخیر موجب افزایش تحرک در این بازار شد و قیمت "تسه" ها را تا حدودی افزایش داد؛ به طوری که قیمت " تسه" خرداد ماه از ۸۰ هزار تومان بود در ابتدای بهمن ماه با ۸ هزار تومان افزایش مواجه شده و به ۸۸ هزار تومان در معاملات امروز رسیده است ؛ هم اکنون " تسه " آبان ماه در قیمت ۸۸ هزار تومان و تسه تیر ماه نیز به قیمت ۸۷ هزار تومان معامله می شود.

این اوراق در حالی با افزایش قیمت و تقاضا رو به رو شده است که پیش‌بینی می‌شود با افزایش قیمت وام مسکن همانند سال گذشته تعادل در عرضه و تقاضای اوراق تسهیلات مسکن برهم خورده و قیمت این اوراق مجددا افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کند.

منبع: ايسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک