کد خبر 509218
۱۳۹۹/۰۵/۲۹ ۱۸:۱۶

اردوغان: در مدیترانه‌ شرقی مقاومت می کنیم

ساعت 24 - رئیس‌جمهوری ترکیه طی سخنانی اظهار کرد: همانطور که یک قرن پیش به عنوان یک ملت معاهده «سور» را پاره کرده‌ایم، امروز نیز در برابر پیمان دیگر که در مدیترانه شرقی به ما تحمیل می‌شود، زانو نخواهیم زد.
dir="RTL">به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغانف افزود، هیچ قدرت استعمارگری نخواهد توانست کشورمان را از دستیابی به منابع غنی نفت و گاز احتمالی موجود در مدیترانه شرقی محروم کند. اردوغان گفت: هر چند شمار موارد ابتلا به کووید-19 در کشورمان به طور محدود در حال افزایش استذاما این بیماری همه‌گیر هنوز تحت کنترل ما قرار داد. اقتصاد ترکیه به رشد قبلی خود پیش از شیوع ویروس کرونا دست یافته است.

او تاکید کرد: مبارزه ترکیه در جبهه‌های مختلف از مدیترانه شرقی تا لیبی تنها مبارزه محقانه نبوده بلکه مبارزه برای آینده است.رجب طیب اردوغان از اعلام یک مژده برای آغاز دوره‌ای جدید در ترکیه در روز جمعه خبر داد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک