کد خبر 521266
۱۳۹۹/۰۸/۲۸ ۰۶:۳۶

پوتین: وضعیت نهایی قره باغ هنوز حل نشده است

ساعت 24 - رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه وضعیت نهایی قره باغ هنوز حل نشده است، بر مشخص شدن وضعیت نهایی این مناقشه طی آینده تاکید کرد.
dir="RTL">بر اساس این گزارش، «ولادیمیر پوتین» عصر سه شنبه در مصاحبه با رسانه‌های این کشور گفت وضعیت نهایی منطقه قره‌باغ کوهستانی که مورد نزاع بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان است، همچنان نامشخص است.وی افزود: ما تا کنون درباره حفظ وضعیت کنونی در منطقه قره‌باغ به توافق رسیدیم. اینکه بعدها چه پیش خواهد آمد مسئله‌ای است که در آینده از سوی رهبران با مشارکت کنندگان در این فرآیند مشخص خواهد شد.رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه بیش از ۴ هزار نفر در درگیری‌های قره باغ کشته شدند، توقف خونریزی‌ها را نتیجه اصلی توافق آتش بس بین دو طرف در تاریخ ۹ نوامبر (۱۹ آبان) عنوان کرد.

پوتین با اشاره به حمایت ترکیه از باکو در درگیری‌ها بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قره باغ این موضوع را ناشی از نتایج ژئوپلیتیک فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی دانست.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک