کد خبر 524970
۱۳۹۹/۰۹/۲۳ ۰۳:۵۵

هجوم خارجی ها برای خرید خانه در اهواز

ساعت 24 - معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهر سازی ایران گفت: گران ‌ترین شهر کشور از لحاظ قیمت مسکن ابتدا تهران و پس از آن اهواز است.
dir="RTL">به گزارش اسپوتنیک به نقل از فارس، محمود محمود زاده، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی ایران اظهار کرد: قیمت مسکن در تهران به متری ۲۷ میلیون تومان نیز می‌رسد که آن را گران‌ترین شهر کشور در این خصوص کرده است. همچنین بعد از آن اهواز با متری ۲۳ میلیون تومان دومین شهر گران از لحاظ مسکن است.

وی افزود: تنها این دو شهر در کشور بالای ۲۰ میلیون تومان هستند و باقی شهرها پایین‌تر و حتی ۲۵ استان قیمت مسکن‌شان زیر متری ۱۰ میلیون تومان است.محمود زاده گفت: علت بالا بودن قیمت مسکن در اهواز هم هجوم خریداران غیر ایرانی به خوزستان برای خرید خانه است. این اتفاق در چند ماه اخیر رخ داده و تا پیش از آن، اهواز شهر گرانی در بخش مسکن نبود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک