کد خبر 52664
۱۳۹۳/۱۲/۱۵ ۰۸:۴۰

شیوع ام اس در بین جوانان بیشتر بوده است

ساعت 24-پژوهش‌ها نشان می‌دهند که در چند سال اخیر شیوع بیماری ام اس در سنین پایین به ویژه در بین جوانان بیشتر ازافراد میانسال و سالمند بوده است.
سعید ترابیان‌زاده متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: اگر چه شیوع ام اس در ایران در مقایسه با متوسط جهانی تا حدودی کمتر است اما بر اساس پژوهش‌ها سرعت رشد موارد این بیماری در کشورمان در مقایسه با بسیاری از کشورها بالاتر است.

وی گفت: در ایران نسبت به شیوع ام اس در افراد با سنین پایین‌تر به عنوان مثال کمتر از ۴۰ سال بیشتر دیده می‌شود.

ترابیان‌زاده تاکید کرد: پژوهش‌ها نشان می‌دهند که در چند سال اخیر شیوع بیماری ام اس در سنین پایین به ویژه در بین جوانان بیشتر از افراد میانسال و سالمند بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد هستیم که ام اس در سنین ۲۰ تا ۳۵ سال شیوع یافته است یادآور شد: زنان باید بیشتر مراقب ام اس باشند که البته آمارهای موجود این مهم را تایید می‌کنند.

ترابیان‌زاده گفت: نسبت به شیوع ام اس در بین زنان در اغلب مناطق بالاتر از مردان است و زنان جوان نیز بیشتر از مردان جوان درگیر ام اس می‌شوند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک