کد خبر 527270
۱۳۹۹/۱۰/۰۷ ۱۱:۲۰

ماجرای عجیب لژیونر ایرانی؛ نیمکت‌نشین لیگ درجه ۳ و پیشنهاد از تیم مطرح اروپایی

ساعت 24-رسانه ترکیه‌ای از قرار داشتن نام سید مجید حسینی در لیست خرید لاتزیو خبر داده است.
ماجرای پیشنهاد لاتزیوی ایتالیا به سیدمجید حسینی هم از آن دست خبرهایی است که تا حدودی شگفت‌انگیز است. رسانه های ترکیه هر از گاهی از پیشنهاد تیم مطرح ایتالیایی به مدافع نیمکت‌نشین ترابزون می‌نویسند و جالب اینکه کادر فنی این تیم هرگز به واسطه چنین پیشنهاداتی تصوراتش در خصوص مدافع ایرانی تغییر نمی‌کند.

آخرین خبر در این خصوص این است که سایت «گازتا دامگا» ترکیه نوشته باشگاه سمپدوریا ایتالیا همچنان به دنبال یک مدافع جدید است. این تیم در تابستان گذشته تلاش زیادی کرد تا مجید حسینی، مدافع ایرانی ترابزون اسپور را به خدمت بگیرد.

در نقل و انتقالات زمستانی هم سمپدوریا حسینی را فراموش نکرده و همچنان این بازیکن ایرانی در گزینه های این باشگاه وجود دارد. عبداللع آفچی سرمربی جدید ترابزون اعتقادی به حسینی ندارد و این بازیکن در لیست فروش باشگاه قرار دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک