کد خبر 538369
۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ۰۴:۳۸

خودکشی دو پسر عمو به خاطر به یک دختر

ساعت 24-دو نوجوان هندوستانی در تصمیمی احساسی و بدون تعقل به دلیل علاقه به یک دختر مشترک زندگی خود را پایان دادند.
در این اتفاق تلخ «ماهنِدرا گورجار» و «دِوراج گورجار» ۲۳ ساله با پریدن در مقابل یک قطار خودکشی کردند. این اتفاق در اوایل روز دوشنبه و در منطقه «بوندی» واقع در ایالت راجاستان هند رخ داد.

اجساد این دو نوجوان در نزدیکی ایستگاه «گودلا» یکی از خطوط راه آهن بمبئی هند پیدا شد. بنا به گزارش رسانه‌های محلی روی دست هر دو قربانی نام «آشا»، دختر مورد علاقه آن‌ها حک شده بوداما پس از مرگ این دو نوجوان و انجام تحقیقات اولیه مشخص شد که آن‌ها پیش از انجام خودکشی ویدئویی را نیز خطاب به خانواده‌های خود ضبط کرده بودند.

خودکشی دو پسرعمو به خاطر علاقه به یک دختر

در این ویدئو که بعدا منتشر شد آن‌ها در مورد اینکه از سوی هیچ فردی برای انجام خودکشی تحت فشار نگرفته اند صحبت می‌کنند. در این ویدئو صدای یکی از آن‌ها شنیده می‌شود که رو به دوربین می‌گوید: «ما شخصا چنین تصمیمی گرفتیم. هیچ کس در این باره مقصر نیست.»

بنا به گزارش پلیس هند تصاویر و جزئیاتی که از تلفن همراه این دو نوجوان به دست آمد نشان از علاقه آن‌ها به یک دختر مشترک می‌داد. اجساد قربانیان پس از معاینه به خانواده‌های آن‌ها تحویل داده شد.پ

رکنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک