کد خبر 540762
۱۴۰۰/۰۱/۱۴ ۲۲:۰۶

انفجار پیک‌نیک، ۹نفر را راهی بیمارستان کرد

ساعت24- فرمانده انتظامی شهرستان شاهین‌شهر از انفجار کپسول گاز پیک نیک در یک منزل مسکونی و سوختگی 9 نفر خبر داد.
فرمانده انتظامی شهرستان شاهین‌شهر از انفجار کپسول گاز پیک نیک در یک منزل مسکونی و سوختگی 9 نفر خبر داد.

علی صادقی اظهار داشت: در پی اعلام یک مورد انفجار گاز پیک نیک در خیابان استاد شهریار شهرستان شاهین‌شهر بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ این فرماندهی به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین‌شهر افزود: در این حادثه گاز پیک نیک منفجر می شود که متاسفانه ۹ نفر دچار سوختگی می‌شوند و برای اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

وی ادامه داد: در بررسی های اولیه مشخص شد این افراد با پیک نیک در حال پخت غذا بوده اند که ناگهان منفجر می شود ولی علت کارشناسانه آن در دست بررسی است.

صادقی ضمن ابراز تاسف از وقوع این حادثه از شهروندان خواست، در همه حال اصول و نکات ایمنی را رعایت و مقدم بر شروع کارها بدانند، حتی الامکان از پیک نیک در پخت و پز استفاده نشود و از سالم بودن سیلندرآن و این موضوع که نشتی نداشته باشد مطمئن شوند تا شاهد وقوع اینگونه حوادث نباشیم.

منبع: پایگاه خبری پلیس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک