کد خبر 543622
۱۴۰۰/۰۲/۰۲ ۱۳:۲۶

افزایش شمار قربانیان کرونا در کشور؛ شناسایی ۲۴۰۹۲ فرد مبتلا و ۴۵۳ فوتی طی شبانه روز اخیر/ رکورد مرگ‌های کرونایی در سال جاری شکسته شد

ساعت۲۴-بنابر اعلام وزارت بهداشت، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۸ هزار و ۳۶۶ نفر رسید.
افزایش شمار قربانیان کرونا در کشور؛ شناسایی ۲۴۰۹۲ فرد مبتلا و ۴۵۳ فوتی طی شبانه روز اخیر/ رکورد مرگ‌های کرونایی در سال جاری شکسته شد
بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۵۱۸ هزار و ۹۰۴ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۴۸ هزار و ۲۹۸ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۶۶۷ هزار و ۲۰۲ دُز رسید.

از دیروز تا امروز(۲ اردیبهشت ۱۴۰۰) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۴ هزار و ۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۴۳۸ نفر از آنان بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۳۳۵ هزار و ۹۰۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۶۸ هزار و ۳۶۶ نفر رسید.

خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۸۳۷ هزار و ۵۹۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده‌اند.

۵۰۳۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۴ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۱۴۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۰۱ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۴۵ شهر در وضعیت زرد و ۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

به گزارش ایسنا، رکورد بالاترین مرگ و میر روزانه ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور با ۴۸۶ نفر، مربوط به روز ۲۶ آبان سال ۱۳۹۹ بوده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک