کد خبر 55687
۱۳۹۳/۱۲/۲۸ ۱۲:۳۷

هشدار:ماده مخدر شیشه در تنباکوهای قلیان

ساعت 24-صادق نیت گفت: اسنادی وجود دارد که نشان می‌دهد توتون‌های میوه‌ای قلیان حاوی ماده مخدر شیشه هستند.
دکتر صادق نیت رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت ، گفت:‌ مشکل ما در قلیان این است قبح آن ریخته شده است و باور غلطی در بین افراد جا افتاده که قلیان بدون ضرر است؛اما مطالعات این موضوع را ثابت می‌کند.

وی ادامه داد: ما اسناد مستندی داریم که برخی از سود جویان در توتون‌ها از شیشه استفاده می‌کنند، وقتی و حتی در برخی از موارد آنقدر مقدار این شیشه زیاد بوده که باعث مسمومیت فرد مصرف کننده شده است.

صادق نیت عنوان کرد: بررسی‌ها نشان داده که ۸۰ درصد توتون‌های عادی از مواد شیمیایی تشکیل شده‌اند و ۲۰ درصد‌شان توتون است که آن هم از نوع نامرغوب استفاده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه عوارض استعمال شده این توتون‌های آلوده سالها بعد خود را نشان می‌دهد،تصریح کرد:مصرف یک وعده قلیان معادل ۴۰ تا ۱۰۰ نخ سیگار است و عبور این دود از آب اثرات زیانبار آن را کاهش می‌دهد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک