کد خبر 559297
۱۴۰۰/۰۵/۲۷ ۰۹:۰۳

آمریکا «۳۰ هزار نفر» را از افغانستان خارج میکند

ساعت 24 - ملا عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان و از پایه گذاران این گروه روز سه شنبه در حالی به افغانستان بازگشت که روند خروج اتباع خارجی و گروهی از افغان هایی که با نظامیان خارجی همکاری داشتند ادامه دارد.
html>

کاخ سفید اعلام کرد که گروه طالبان برای تامین امنیت دسترسی به فرودگاه کابل ابراز آمادگی کرده است. بنا به اعلام مقامات آمریکا ارتش این کشور از زمان به قدرت رسیدن طالبان تاکنون ۳۲۰۰ نفر را از افغانستان خارج کرده است.آمریکا در نظر دارد طی روزها و هفته های آتی بیش از ۳۰ هزار نفر را از افغانستان خارج کند. ارتش ایالات متحده این افراد را در گام اول به پایگاه های خود قطر و کویت منتقل می کند.از سوی دیگر سران گروه هفت قرار است هفته آینده در نشستی مجازی وضعیت افغانستان را بررسی کنند.

بریتانیا «۲۰ هزار پناهجوی افغان» می‌پذیرد

دولت بریتانیا سه‌شنبه شب اعلام کرد که ساز و کاری را برای پذیرش «۲۰ هزار پناهجوی افغان» آغاز کرده است.مجلس عوام بریتانیا قرار است روز چهارشنبه در نشستی فوق العاده بحران افغانستان را بررسی کند. بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا در بیانیه‌ای گفت: «ما به کسانی که طی ۲۰ سال گذشته با ما برای تبدیل افغانستان به جایی بهتر همکاری کردند مدیون هستیم.» وی افزود: «بسیاری از آنها به ویژه زنان اکنون به کمک اضطراری ما نیاز دارند.» قرار است بوریس جانسون در جلسه روز چهارشنبه مجلس عوام ساز و کار پیشنهادی خود برای پذیرش پناهجویان افغان را ارائه کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک