کد خبر 564203
۱۴۰۰/۰۷/۰۷ ۲۱:۰۱

تحریم مشترک آمریکا و قطر علیه حزب‌الله لبنان

ساعت24- وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد در اقدامی هماهنگ با حکومت قطر یک شبکه مرتبط با حزب‌الله لبنان را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
html>

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد در اقدامی هماهنگ با حکومت قطر «یک شبکه مرتبط با حزب‌الله لبنان»، متشکل از ۷ شخص و یک شرکت را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده این وزارتخانه با همراهی حکومت قطر، در اقدامی هماهنگ یکی از شبکه‌های مالی اصلی حزب‌الله در شبه جزیره عربستان را هدف قرار داده است.

ایالات متحده اکتبر ۱۹۹۷ گروه حزب‌الله تهران را علی‌رغم نفوذش در لبنان به عنوان یک «سازمان تروریست خارجی» اعلام کرد. این کشور چها سال بعد حزب‌الله را در «فهرست خاص تروریست‌های خارجی» قرار داد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اشخاصی را که در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند به ارسال ده‌ها میلیون دلار پول به حزب‌الله از طریق نظام مالی و همچنین با پول نقد متهم کرده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک