کد خبر 576975
۱۴۰۰/۱۱/۱۴ ۱۳:۴۰

خواننده زنِ فلسطینی، اکسپوی دبی را تحریم کرد

ساعت۲۴-خواننده فلسطینی، حضور در اکسپوی ۲۰۲۰ دبی را که به مدت ۶ ماه ادامه دارد، به دلیل اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در آن رد کرد.
html>

به گزارش فلسطین آنلاین، دلال ابو آمنه، این خواننده در بیانیه‌ای که در صفحه فیس‌بوک خود منتشر کرد گفت به خاطر «پافشاری در نادیده گرفتن احساسات و حقوق مردم فلسطین» دعوت اجرا در این نمایشگاه شش ماهه را رد کرده است.

ابو آمنه همچنین به حضور اسحاق هرتزوگ رییس‌جمهور رژیم صهیونیستی در این نمایشگاه اشاره کرد. او دوشنبه در نمایشگاه سخنرانی داشت و با پخش سرود رژیم صهیونیستی از او استقبال شد. هرتزوگ نخستین رییس دولت رژیم صهیونیستی است که از امارات بازدید کرده است.

این خواننده گفت از آزادی هر هنرمند برای تعیین مسیر حرفه‌ای کاری خود بر اساس بنیان‌های شخصی و ارزش‌های انسانی‌اش حمایت می‌کند و اضافه کرد که تصمیمش بر پایه باورهای سیاسی است که دوست ندارد به کسی تحمیل کند.

وی همچنین گفت در آینده اگر دعوتی برای حضور در رخدادی در امارات داشته باشد که با باورهایش تناقض نداشته باشد در آن شرکت خواهد کرد تا نسبت به آرمان‌های فلسطین اطلاع‌رسانی کند و آن‌ها را «در روح افراد باعزت زنده نگه» دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک