کد خبر 646200
۱۴۰۳/۰۹/۲۸ ۰۹:۱۲

فرآیند غیرشفاف سهمیه‌یندی واردات اقلام کشاورزی

ساعت 24 - رئیس کمیسیون تسهیل و توسعه تجارت اتاق تهران نیز طی سخنانی کوتاه با انتقاد از محدودیت‌های اعمال شده بر واردات کالاهای تحت پوشش وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای واردات کالاهای تحت پوشش وزارت صمت، سقفی تعیین شده و کالاهای تحت پوشش وزارت جهاد کشاورزی نیز از ماه‌های گذشته مشمول سهمیه‌بندی شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، کاوه زرگران با غیرشفاف خواندن فرآیند سهمیه‌بندی واردات در این بخش گفت که این سیاست سبب شده است، بازیگران اصلی از میدان خارج شوند و افراد جدیدی وارد این حوزه شوند.

ورود افراد جدید اگر به نفع مردم باشد، مساله‌ای نیست اما مشکل ما این است که فرآیند سهمیه‌بندی با شفافیت همراه نیست. درخواست من این است که این مساله در شورای گفت‌وگوی استان تهران که با حضور استاندار و مقامات قضایی برگزار می‌شود، مطرح شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک