کد خبر 6723
۱۳۹۳/۰۲/۱۱ ۲۰:۵۵

تصمیم فدرال رزرو آمریکا نرخ طلا را کاهش داد

به دنبال تصمیم روز گذشته فدرال رزرو آمریکا برای کاهش مجدد محرک پولی قیمت جهانی طلا با اندکی کاهش روبرو شده است
سایت خبری تحلیلی ساعت ۲۴:به گزارش رویترز، همان طور که انتظار می رفت فدرال رزرو آمریکا در پایان نشست دو روزه خود 10 میلیارد دلار دیگر از محرک پولی را کاهش داد و ارزش این محرک پولی را به کمتر از 45 میلیارد دلار رسانده است.
بر اساس این گزارش علاوه بر کاهش محرک پولی آمریکا اقدام صندوق های بزرگ سرمایه گذاری در کاهش ذخایر طلا نیز تاثیر زیادی بر افت قیمت جهانی این فلز زرد داشته است.
قیمت هر اونس طلا امروز پنج شنبه به کمتر از 1290 دلار رسیده است. قیمت طلا روز گذشته نیز با افت 0.4 درصدی روبرو شد. اقدام فدرال رزرو در کاهش محرک پولی در شرایطی است که وزارت بازرگانی آمریکا روز گذشته اعلام کرد، رشد اقتصادی این کشور در سه ماه نخست امسال به پایین ترین حد خود در سه سال اخیر رسیده است.
میزان ذخایر طلای صندوق اس پی دی آر نیز روز گذشته با کاهش 4.19 تنی روبرو شده و ذخایر طلای این صندوق به کمتر از 787 تن رسیده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک